KRYOLAN SUPRACOLOR FOUNDATION

KRYOLAN SUPRACOLOR FOUNDATION


Hari ni Aura Beauty Net nak share satu lagi cream muka yang sangat superb...Sebelum ni mak andam, make up artis dan profesional make up jer yang guna... Sebab tu la artis-artis kita nampak cantik, macam anak patung jer...ton kulit plak sekata ja...
Kini anda juga mampu... Tapi bagaimana ???
Dapatkan Kryolan Supracolor Foundation...
Cubalah... 
Tak rugi...
Tak kan nyesal...
100% product asli dari Germany... import lagi tur..



Langkah demi langkah penggunaan 
Kryolan Supracolor Foundation  untuk  kelihatan lebih SUPERB...

Firstly...kenalah cuci dulu muka kita dari sebarang kekotoran mahupun minyak... Lepas tu, calitkan supra cream kat dahi, pipi, dagu dan hidung, kemudian sapu dengan lembut kat muka hingga sekata...nak sapu guna apa eksss...guna jari pun bole...lagi cantik bila guna span yang lembap atau basah...Anda boleh juga if nak pakai bedak...saya sarankan guna bersama Bedak Arab atau Zendori Compact Powder...lagi-lagi lah superb dan tahan lebih lama...

Dah tau cara nak guna...tp macam mana nak tahu kaler yang sesuai dengan kita plak kan...

Taa daaa...Kat sini kita share skit ton kaler dengan kulit artis...
 


Besarnya...lambat la nak abisss...mahal nya...
Jangan risau...anda boleh dapatkan saiz yang lebih kecil...







CEPAT!!! CEPAT!!! CEPAT!!! 
DAPATKAN SEGERA !!!
RM 35 / 7G + free mini sponge
FREE postage


NAK BORONG SAIZ KECIL DAN SAIZ BESAR?
NAK DROPSHIP? 
BOLEH JER

Hubungi : 017 514 9994



Catat Ulasan

Noorsuzila Md Rus